Logo JNN Moonwalk 2020 Logo JNN

De Moonwalk van 14 en 15 maart in Baarlo was afgelast door het Coronavirus. Nu is er een nieuwe datum gepland om alsnog in 2020 aan deze activiteit deel te nemen. De nieuwe datum voor de Moonwalk is nu 31 oktober en 1 november 2020.

De Moonwalk is een nachtelijke hike die gelopen woprdt met bepakking. De tocht voert langs akker- en weilanden, bossen en beken en is zo'n 20 kilometer lang. Deelnemen aan de Moonwalk is een uitdaging. De activiteit is actief en best zwaar. Je kunt kennismaken met andere jongeren, ervaringen uitwisselen en plezier maken. Kortom: een activiteit die je tenminste èèn keer in je leven moet meemaken. De Moonwalk is voor leden vanaf de tweede klas van het voortgezet onderwijs. Nieuw is nu ook dat er groepjes mee mogen lopen met alleen leiding. Ook hier geldt: maximaal 5 personen.

De groepjes mogen uit maximaal 4 leden en 1 begeleider bestaan. Tijdens de hike kom je verschillende posten met survivalachtige doe-opdrachten tegen. In de vroege ochtend arriveer je bij de overnachtingsplaats. Daar kun je je puptentje opbouwen.

Wil je hier aan meedoen informeer dan bij je eigen leiding als jullie groep hier aan deelneemt. Opgeven is al mogelijk.