Schaatsen Grefrath

Januari 2019

 

Dit jaar gaan we het nieuwe jaar 2019 inluiden met het gezellige schaatsfestijn. Ditmaal gaan we schaatsen in het gezellige Grefrath (D). Een superleuke avond uit voor de ganse "bubs oet Naer".

Je kunt hier vetcoole moves maken op de ijsbaan. Als je zelf geen schaatsen hebt kun je ze eventueel huren bij de ijsbaan voor € 4,50; Je legitimatie dient dan als borg!!

Iedereen wordt overigens vriendelijk verzocht om z'n legitimatiebewijs mee te nemen omdat de activiteit over de grens plaatsvindt.

Het uitje naar Grefrath zal plaatsvinden op vrijdag 25 januari 2019. We vertrekken vanaf het voetbalveld in Neer metr eeen aantal bussen stipt om 18.00 uur, dus zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent! Alle groepen zullen rond 22.45 uur weer terug zijn in Neer.

Om een idee te krijgen hoeveel personen gaan schaatsen, vragen we je om je op te geven middels het opgavestrookje welke jullie van je leiding hebben gekregen uiterlijk voor 28 december 2018 (kerstfilm) samen met de eigen bijdrage. Inleveren bij je eigen leiding. Wil je schaatsen huren? Dan graag nu alvast de kosten voor de schaatshuur toevoegen!

Ook dit jaar is het niet toegestaan om te eten, snoepen of drinken in de bus. Op de schaatsbaan mag je geen eigen eten of drinken meenemen. Je kunt wel wat geld meenemen om daar iets lekkers te kopen.

Tot 25 januari 2019.