Clubkasactie 2013
Clubkas Campagne: RKSVN, Jong Nederland en KVW bundelen krachten
 

Voetbalclub RKSVN, Jong Nederland Neer en KinderVakantieWerk Neer hebben besloten om zich samen sterk te maken in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne 2013. Middels dit schrijven willen we zowel leden van RKSVN, Jong Nederland Neer als KinderVakantieWerk Neer informeren over deze unieke campagne die opgezet is door Rabobank Leudal.

Rabobank Clubkas Campagne

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mogen leden van Rabobank Maas en Leudal hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te meer geld deze club ontvangt. Er is een bedrag van € 100.000,00 beschikbaar om te verdelen.

 
Stemmen

Van donderdag 14 maart 2013 t/m 25 maart 2013 mogen leden die op 1 februari 2013 lid van de bank waren, stemmen op hun favoriete vereniging. Hiervoor ontvangen deze leden vlak voor de stemperiode een brief met een unieke persoonlijke code. Op de website kunnen zij daarmee op de vereniging van hun voorkeur stemmen.

Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Zo wordt duidelijk welk bedrag de vereniging ontvangt. Het is dan ook in het belang om zoveel mogelijk stemmen te werven.

 
Samenwerking RKSVN, Jong Nederland Neer en KinderVakantieWerk Neer
Zowel RKSVN, Jong Nederland als KinderVakantieWerk zijn bloeiende verenigingen en ondenkbaar in het Neerse (jeugd)verenigingsleven. RKSVN, Jong Nederland en KinderVakantieWerk zouden het daarom ontzettend fijn vinden wanneer we elkaar versterken om zo ieder een mooi geldbedrag binnen te halen in de Rabobank Clubkas Campagne.
 
Maar hoe gaat dit dan in zijn werk .....?
Zoals bovenstaand genoemd mag ieder lid van de Rabobank vijf stemmen waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging. Uiteraard zijn de eerste twee stemmen voor je eigen vereniging: in dit geval Jong Nederland Neer. We zouden het erg waarderen wanneer je de andere drie stemmen verdeeld over RKSVN en KinderVakantieWerk.
 
RKSVN, Jong Nederland Neer en KinderVakantieWerk Neer danken je hartelijk!

Terug naar nieuwsberichten 2013