Na een succesvolle gezamenlijke groepsavond op vrijdag 20 juni 2014 bij zwembad 'T Ligteveld in Neer om het Jong Nederland seizoen af te sluiten werd er op vrijdag 27 juni nog een extra spectaculaire avond georganiseerd voor de jeugd van Jong Nederland Neer.

Iedereen dacht dat we een spel gingen doen in het bos maar dit bleek niet zo te zijn. De kinderen werden verdeeld over het hele Patronaat. Op een gegeven moment ging het brandalarm af en liep het gebouw langzaam vol met rook. Iedereen werd verzocht om het gebouw te verlaten en zich te verzamelen bij de kampvuurkuil. Plotseling kwam de brandweer met een heuse brandweerwagen om de zaak (zogenaamd) te blussen. Na onderzoek door de brandweer bleken er nog slachtoffers in het gebouw aanwezig. Deze werden met zorgvuldigheid uit het gebouw gehaald. Ook werd er nog iemand met een ladder van het dak gehaald. Het was natuurlijk een oefening maar sommige kinderen dachten dat het echt was.

Brandweeroefening 2014
Deze avond werd ook nog afgesloten met een hapje en een drankje. Organisatie bedankt voor het organiseren van deze leerzame en spectaculaire activiteit.
Brandweeroefening 2014 Brandweeroefening 2014 Brandweeroefening 2014 Brandweeroefening 2014

Terug naar nieuwsberichten 2014