Rabobank Peel, Maas en Leudal organiseert ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. Deze "campagne" is in het leven geroepen om de lokale verenigingen te steunen. Door de Rabobank wordt een bepaald (sponsor) bedrag ter beschikking gesteld en de leden van de bank mogen stemmen uitbrengen om zo te bepalen hoe dit bedrag onder de deelnemende verenigingen verdeeld wordt. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld de vereniging ontvangt.
 

Er is een bedrag van € 200.000 beschikbaar welke verdeeld wordt over alle verenigingen die zich hebben aangemeld. Jong Nederland Neer heeft zich ook ingeschreven als vereniging waarop gestemd kan worden door de leden van de Rabobank.

Hoe kan er gestemd worden?

Afgelopen week is bij de leden van de Rabobank het magazine "Dichterbij" in de bus gevallen. Bij dit magazine zat een kaart met stemcodes, waarmee elk lid maximaal 5 stemmen kan uitbrengen (maximaal 2 per vereniging), in de periode 10 maart t/m 31 maart. Het verzoek is dan ook om a.u.b. 2 stemmen uit te brengen op Jong Nederland Neer, want deze stemmen zijn geld waard! Stemmen kan door te surfen naar www.rabobank.nl/pml en vervolgens te klikken op "stem hier op je favoriete club". Iedereen die voor 1 januari 2014 lid is geworden van Rabobank Peel, Maas en Leudal mag stemmen op JNN.

Dus: ben je lid van de Rabobank? Stel die kaart met de stemcodes veilig. Leg ze op het nachtkastje en stem op Jong Nederland Neer in de periode van 10 t/m 31 maart 2014.
Namens de Neerse jeugd danken wij, Jong Nederland Neer voor uw steun.

Terug naar nieuwsberichten 2014