28-6-2015
Op woensdag 24 juni was weer onze grote afsluiting van het seizoen, net voor het grote zomerkamp. De gezamenlijke groepsavond met alle groepen. Er was weer een spetterend programma samengesteld door de commissie. Eerst moesten de groepen het grote eiergooi spel doen. Zo moesten er rauwe eieren naar elkaar overgegooid worden. Uiteraard zonder dat deze kapot gingen wat dus hillarische momenten opleverde. De afstand werd steeds groter gemaakt zodat de uitdaging ook steeds groter werd.
Dit vond plaats in de wei tegenover het Patronaat. Op het terrein zelf stond een grote opblaasbare stormbaan waar iedereen zich eens lekker kon uitleven. Zo is het natuurlijk ook sport om de hoge delen naar beneden te krijgen. Bij het kampvuur was er de mogelijkheid om een ei te bakken in een sinaasappelschaal. Zo moesten de kinderen deze eerst uithollen zodat er een klein pannetje ontstond. Hierna werd er ei ingegooid en dan werd deze op de kolen in het kampvuur gebakken. Er was ook de mogelijkheid om een banaan te bakken met hagelslag in aluminiumfolie. Zo konden de kinderen hun aparte versnapering zelf klaarmaken en opeten. Gezamenlijke groepsavond 2015
Conclusie: dit was weer een zeer geslaagde afsluiting van wat weer een geweldig seizoen was met veel plezier. Hierbij willen we de organisatie bedanken voor deze mooie avond.
Gezamenlijke groepsavond 2015 Gezamenlijke groepsavond 2015 Gezamenlijke groepsavond 2015 Gezamenlijke groepsavond 2015

Terug naar nieuwsberichten 2015