13-12-2015
Levend Cluedo 2015
Levend Cluedo 2015

JNN is in november 2015 2 weken in de ban geweest van een mysterie. Elke groep probeerde op te lossen wat er met boer Harmsen was gebeurt, maar het licht was uitgevallen en er liepen alleen maar gemaskerde figuren rond die je vragen kon stellen.

In een oude varkensstal op de Brumholt in Neer was een groot spel gerealiseerd genaamd levend Cluedo. Volgens het bordspel maar dan in het echt. Dit alles was aangekleed met licht, rook en enge muziek. Bijna elke groep van Jong Nederland Neer heeft dit op hun groepsavond mogen beleven en het was een groot succes. Er zijn zelfs nog groepen van andere dorpen geweest, een schoolklas en een volleybalvereniging. Elke avond werd afgesloten met chocomel en een kampvuur. Zelfs onze razende reporter van Oog op Leudal was langsgeweest op enkele foto' s en een mooi stuk te schrijven. Ik citeer: Afgelopen en komende week vonden en vinden er vreemde mysteries plaats op Brumholt in Neer. Verschillende onderzoeksteams uit Limburg moesten en moeten raadselachtige dingen zien op te lossen in een vreemd gebouw waar vreemde figuren rondwaren.

Dat het een spannende aangelegenheid is kunt u wel zien aan de geheimzinnige persoon op de foto hierlangs en er klinkt dan ook regelmatig eenijzingwekkende schreeuw door nhet gebouw. Ook uw verslaggever van Oog op Leudal hult zich nog even in nevelen en brengt morgen een uitgebreider verslag over de gebeurtenissen in die geheimzinnige schuur, hij kon het echter niet laten om deze foto alvast te publiceren. Als KPN trouwens vanavond nog steeds geen beeld heeft en u ziet deze foto vervolgens, dan zult u vanzelf nog wat dichter tegen uw partner aankruipen... gezelliggg!... Oh nee...... spookyyyyyyyyyyy.......

Deel 2
Afgelopen week bracht Jong Nederland Neer het bordspel Levend Cluedo tot .....eh..... leven. Verschillende moordmysteries dienden opgelost te worden door de verschillende groepen, maar dat was nog niet zo eenvoudig. De leiding had namelijk erg hun best gedaan om een zeer mysterieuze en enge sfeer te creeren. Duistere en mistige gangen en mysterieuze figuren die meestal alleen maar in raadseltjes antwoord gaven maakten het oplossen van de mysteries er niet eenvoudiger op in dit enge complex op Brumholt. En dat de kids zich geamuseerd hebben blijkt wel uit de enthousiaste reacties achteraf en de animo voor het spel. Komende week wordt het spel dan ook opgevoerd voor geintereseerde Jong Nederland afdelingen uit de rest van Limburg. Zo komen de vele uren die erin zijn gestoken nog beter tot hun recht en kunnen er nog meer mensen genieten van dit geweldige spel. Uw verslaggever heeft overigens de benen genomen nadat er een griezelig figuur uit de mist kwam doemen met een kettingzaag en hij heeft daarna nog uren op de wc gezeten. Levend Cluedo 2015
In Levend Cluedotermen kunt u het ook zo stellen...Deze moord werd gepleegd door de verslaggever, hij gebruikte daarbij toiletpapier, het motief was angst en het delict vond uiteindelijk plaats op het toilet... geniet en huiver van de griezelige foto's. Klik hier.

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de vele inzet van de groep Naers Gezanik onder leiding van Sjoerd Sijben. Harstikke bedankt voor een te gekke activiteit.

Levend Cluedo 2015 Levend Cluedo 2015
Levend Cluedo 2015

Terug naar nieuwsberichten 2015