2-2-2016
TOEN
In december 2015 hebben een aantal leiding en vrijwilligers van Jong Nederland Neer de bovenste zaal nieuw aanzien gegeven. Jarenlang was dit een vrij koude zaal in de winter en behoorlijk warm in de zomer. Dit kwam doordat het dak van het Patronaat niet geisoleerd was. Nu is er een isolatielaag aan de binnenkant tegenaan bevestigd. Als afwerklaag zijn dubbele gipsplaten gebruikt. Dit om het plafond van de bovenste zaal ballenproof te maken. Geloof me: het werkt. Het is getest. Een aantal weken is er met man en macht aan gewerkt om dit zo snel mogelijk klaar te krijgen zodat de bovenste zaal weer door de leden gebruikt kon worden. Helemaal klaar is het nog niet want de schroefgaten worden nog bijgewerkt en dan krijgt het plafond nog een verflaag. Verder zal dit ook in de stookkosten schelen. Iedereen die hier aan heeft meegewerkt. Bravo en bedankt.
NU

Terug naar nieuwsberichten 2016