22-2-2017
Levend Cluedo 2017

In januari/februari 2017 heeft Jong Nederland Neer wederom het spel Levend Cluedo georganiseerd. Ditmaal niet in een oude stal maar in een verlaten oud huis op de Kappert in Neer. Levend Cluedo is een spel waarbij je een moord moet oplossen. Deze moord is door een voorwerp en op een bepaalde lokatie in het huis om een bepaalde reden gepleegd. Het ging om de familie Vissers, Mien, Sjra, Jos en Riet. Ook was er een zwerver in het verhaal aanwezig die weer een verhouding zou hebben met Mien. Doormiddel van een lijst kun je vragen stellen aan vage figuren die onherkenbaar in het huis rondlopen. Deze vage figuren hebben kaartjes van de antwoorden. De oplossing zit niet in het spel.

De lokatie was ook dit jaar weer d.m.v. aankleding en rook in een spooky omgeving veranderd. Enkele lokaties in het huis waren de badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamers.

Levend Cluedo 2017 Levend Cluedo 2017
Het spel werd 4 weken lang gespeeld. De eerste 2 weken voor alle groepen van Jong Nederland Neer en de overige weken konden andere afdelingen of groepen meedoen. Voor sommige groepen was het toch een enge belevenis. Zelfs vanuit Grathem en Neeritter kwamen ze een kijkje nemen.
Ook hun vonden het een gave activiteit. Op 1 avond kwam zelfs de damesgroep van de eigenaresse van het huis. Hun hebben alles bijelkaar geschreeuwd.Net kleine kinderen maar wel leuk. Hun hebben zeer zeker genoten. Achteraf werden er nog leuke groepsfoto's gemaakt. Wederom een zeer geslaagde activiteit die volgend seizoen zeer zeker een vervolg krijgt met weer een andere spectaculaire lokatie. Namens JNN en alle deelnemers, organisatie en spoken bedankt. Levend Cluedo 2017
Levend Cluedo 2017 Levend Cluedo 2017 Levend Cluedo 2017
Levend Cluedo 2017

Terug naar nieuwsberichten 2017