29-3-2017

De Rabobank Clubkas Campagne

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mogen leden van Rabobank Peel & Maas en Leudal hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te meer geld deze club ontvangt. Er is dit jaar een bedrag van € 200.000,- beschikbaar om te verdelen.
Rabo Clubkasactie 2017

Stemmen

Van maandag 13 maart t/m zondag 26 maart 2017 mogen leden die op 1 januari 2017 lid van de bank waren, stemmen op hun favoriete vereniging. Hiervoor ontvangen deze leden vlak voor de stemperiode een brief met een unieke persoonlijke code. Op de website kunnen zij daarmee op de vereniging van hun voorkeur stemmen.

Rabo Clubkasactie 2017

Maar hoe gaat dit dan in zijn werk....?

Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen. Zo wordt duidelijk welk bedrag de vereniging ontvangt. Het is dan ook in het belang om zoveel mogelijk stemmen te werven.

Bekendmaking stemming.

De uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne wordt op feestelijke wijze bekend gemaakt! De roadshow van de Rabobank zal zaterdag 22 april in Neer aanwezig zijn om de cheque uit te delen aan Jong Nederland Neer.

Jong Nederland Neer zou het daarom ontzettend fijn vinden om een mooi geldbedrag binnen te halen in de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabo Clubkasactie 2017

Dus: ben je lid van de Rabobank? Stel die kaart met de stemcodes veilig. Leg ze op het nachtkastje en stem op Jong Nederland Neer in de periode van 13 t/m 26 maart 2017.
Jong Nederland Neer dankt je hartelijk!

Terug naar nieuwsberichten 2017